Hvem er Christine ?

06.apr.2010 kl.22:42 i Blogg    2 kommentarer
Jeg er jo da som skrevet før, Christine. Personlig har jeg aldri likt det navnet og har planer om å skifte til noe annet når jeg blir 18. Vet bare om diverse guttenavn som jeg liker, men ingen jentenavn.. Liker b.a Bob, Steven og Jamie.. Disse navnene går også ofte igjen når jeg skriver stiler på skolen.

Steven som i Steven Gerrard..


Jeg er en utrolig teit jente som kan finne på masse rart bare jeg gidder.. Jeg kan foreksempel synge og skrive helt ut av det blå, men da må jeg være litt påvirket av kaffe.. 

For masse kaffe kanskje xDOg når vi først er inne på kaffe. Jeg elsker kaffe, selv om jeg bare har drukket det siden begynnelsen av påsken. Vet det smaker dritt, men jeg må bare ha det. 

Ellers er jo jeg veldig glad i å se fotball på tv'n , men i det siste har jeg klikka fullstendig når Liverpool har tapt ( noe som skjer ofte, så hjertet mitt lider litt) . 

True love never dies <3


Jeg liker også veldig godt å henge med venner, spessielt bestevenninna mi Rebekka.. Vi finner alltid på så masse tull. Men er kjempeglad i deg Rebekka <3

Når jeg forhåpentligvis blir voksen skal jeg bli sportsjournalist, det var noe jeg fant ut da jeg gikk i 9.klasse, går nå i 10.
Drømmen hadde vært å få intervjue Steven Gerrard, idolet mitt.. Litt ironisk kanskje, at han er idolet mitt siden han er kaptein på Liverpool. Men fy så masse respekt jeg har for den fyren..

 og ja foresten. liker å høre på han her fyren..Følte du at du ble litt bedre kjent med meg eller xD?
2 kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christine ..Kommenterer alltid tilbake

16, Bergen

Hei jeg heter Christine og er 16 år, jeg går på Medier på Laksevåg VGS. Jeg er overgjennomsnittet interessert i fotball, og har mine hjerter i Liverpool FC og SkBrann<3 På fritiden ser jeg på fotball og henger med venner. Lurer du på noe så ta kontakt på : christinefo.blogg@ gmail.com NYTT DESIGN KOMMER!! leser denne bloggen NÅ

hits