Faen hater deg Christine

08.apr.2010 kl.16:41 i Blogg    1 kommenter
Hei bloggen :-)

Nå har jeg nettopp sett home and away, og moren til hun dere Melody iriterer meg så jævlig! Ironisk nok heter hun det samme som meg, faen for en bitch hun er, kjenner jeg blir sykt irritert, åhhh!!!!!
  Er det rart jeg vil skifte navn? Er jo bare bitcher som heter Christine,eller stygginger... Jeg skal så skifte navn til Chrystal.

Og siden jeg er inne på sure ting så må jeg bare fortelle om en ting.. Bussåføren i dag var så sur, herregud liksom.. Bare fordi noen trykket på stopp knappen en gang så måtte vi gå fram å si i fra men da vi skulle reise oss klikket jo han fullstendig.. OMG, viss han kjører bussen i morgen tar jeg heller den andre bussen!

Følte dette bildet passet litt :-)Og ja nå glemte jeg nesten å nevne at Man Utd røk ut av Champions League i går, hahahaha !!!!Ser du på home and away?
Hva synes du om bussjåførene?
n kommentar

kingz

08.apr.2010 kl.19:51

Hhahahaa... har du aldri kjørt med han før?

det har skjedd nesten hver gang vi har han..jeg savner han gammle.. også ROLF.. OMG som jeg savner ROLF :O .han er den beste buss - sjoføren vi noen gang har hatt.. Han var såååå digg.. men så pensjonerte han seg ;( ..

ser ikke på home and away =)

Skriv en ny kommentar

Christine ..Kommenterer alltid tilbake

16, Bergen

Hei jeg heter Christine og er 16 år, jeg går på Medier på Laksevåg VGS. Jeg er overgjennomsnittet interessert i fotball, og har mine hjerter i Liverpool FC og SkBrann<3 På fritiden ser jeg på fotball og henger med venner. Lurer du på noe så ta kontakt på : christinefo.blogg@ gmail.com NYTT DESIGN KOMMER!! leser denne bloggen NÅ

hits