Må tømme tanken før kamp :-S

08.apr.2010 kl.20:32 i Blogg    4 kommentarer
Hva viss alt plutselig falt sammen og ingenting var som før?Hva ville da skjedd med meg og deg? Ville vi overlevd eller hadde vi dødd i forsøk på å endre det tilbake..

Ok det var dagens dype ord, nå er det ikke lenge igjen til det braker løs.. Kjenner det i magen at det nærmer seg kamp nå. Akkurat nå kjente jeg at jeg holder på å gjøre i buksen også.. Ikke fordi jeg må gå, men fordi jeg er så sykt nærvøs for at Liverpool skal tape med så jævlig masse mål...Men nå gidder jeg ikke sløse mer med tiden min og skirve om en kamp som sikkert kommer til å være helt grusom fra første stund..

Kan heller fortelle om noe litt morsommere.. I sted farget meg og Netti håret til mamma, jaja , hva skal man si? Vi prøvde så godt vi kunne å gjøre det fint men tror ikke det ble det, får gå ned å sjekke etterpå..

Men nå snakkes vi ;-P


Ok vet hvirkelig ikke hva som feiler meg xD

Hvilken sydom eller noe har jeg tror du?

4 kommentarer

Toseter

08.apr.2010 kl.20:46

Liverpool ryker nok ut ;)

Anna ..

08.apr.2010 kl.22:31

Fritids ..!

Ragnhild Helene :)

08.apr.2010 kl.22:32

tror nok det ja, at Liverpool ryker:p

nsmakiqi

08.apr.2010 kl.22:42

Vi ryker ikke! Stillingen er 3-1 nå, og vi vinner nok denne kampen ;))) *Liverpool*

Skriv en ny kommentar

Christine ..Kommenterer alltid tilbake

16, Bergen

Hei jeg heter Christine og er 16 år, jeg går på Medier på Laksevåg VGS. Jeg er overgjennomsnittet interessert i fotball, og har mine hjerter i Liverpool FC og SkBrann<3 På fritiden ser jeg på fotball og henger med venner. Lurer du på noe så ta kontakt på : christinefo.blogg@ gmail.com NYTT DESIGN KOMMER!! leser denne bloggen NÅ

hits