Jeg skjønner ikke hva han sier xD

16.apr.2010 kl.15:18 i Liverpool FC<3    2 kommentarer
Hei bloggen :-)

Glemte å fortelle dere at det var MOT-konsert i går, var sånn helt greit. Mange flinke som sang da.

Nå skal jeg egentlig rydde rommet men bloggingen kommer før rydding. Skal snart til mamma så da må jeg pakke og rydde rommet, men det tar meg max 15  minutt og jeg skal ikke til hun før rundt halv fem/fem  så da går det greit.

I dag på skolen var det faktisk litt gøy i FSSF(engelsk fordypning) , grunnen var fordi vi fikk lov til å høre intervju av folk som snakket engelsk. Jeg hørte jo selvfølgelog på scousere, det vil si personer som Steven Gerrard, Jamie Carragher og Coleen Rooney. Ellers hørte jeg på David Beckham som har en utrolig fin aksent, og så hørte jeg litt på Robert Pattison.
Jeg er ganske fasinert av engelsk, jeg elsker rett og slett det. Jeg ¨må bare finne meg en engelsk fyr altså, de snakker så utrolig fint, men scousere er litt vanskelig å skjønne. Spesielt Jamie Carragher.

Under er en video fra youtube hvor han blir intervjuet, og viss det er til hjelp er det han sier blitt tekstet
Liker du engelsk?
Skjønte du noe av hva han sa ?2 kommentarer

Nina

16.apr.2010 kl.15:41

HAHHHAHAHHA.. jeg skjønnte en god del av hva han sa , men noe var litt værre.. meg jeg tror de har gjort sånn at det går LITT fortere altså , for når jeg har hørt han i intervjuer på tv sånn ellers så er det lett å skjønne hva han sier =)
Nina: tror bare det er sånn at når han intervjues etter kamp så snakker han litt roligere fordi han er sliten xD , men tror han snakker så fort til vanlig xD

Skriv en ny kommentar

Christine ..Kommenterer alltid tilbake

16, Bergen

Hei jeg heter Christine og er 16 år, jeg går på Medier på Laksevåg VGS. Jeg er overgjennomsnittet interessert i fotball, og har mine hjerter i Liverpool FC og SkBrann<3 På fritiden ser jeg på fotball og henger med venner. Lurer du på noe så ta kontakt på : christinefo.blogg@ gmail.com NYTT DESIGN KOMMER!! leser denne bloggen NÅ

hits