School is killing me, seriously!

06.sep.2010 kl.19:34 i Blogg    4 kommentarer
Ja overskriften er ikke overdrevet, jeg er så utrolig sliten når jeg kommer hjem fra skolen i fire/halv fem tiden. Hva er det folk tror? At ungdommer ikke har et liv uteno skolen?

Akkurat nå sitter jeg på rommet mitt og skriver et intervju som skal leveres senere i dag. Jeg har funne ut at jeg egentlig suger på intervjue folk og skrive intervjuer. Tror ikke jeg skal bli journalist alikevell, men hva skal jeg bli da?

Jeg ender vell opp i kassen på rema 1000 eller rimi, nei uff det skal jeg ikke. Jeg får gå i militæret og bli noe innenfor det. Har jo lyst å bli jagerpilot, men det går ikke pga det dårlige synet mitt. FML!I dag følte jeg meg skikkelig hot, don't you agree?

Hva har du lyst å bli når du blir stor?

4 kommentarer

lisemor

06.sep.2010 kl.19:38

Husker jeg hadde det på samme måten når jeg gikk på skolen... Bruke hele ettermiddagen på skolearbeid, når en allerede hadde vært på skolen i mange timer allerede????!?! :-(

Men så, når en er ferdig med skolen, så er det utrooolig deilig å gå hjem fra jobb og være FRI!!! Vet det er en fattig trøst, men EN DAG er du der!!! ;-)

Lykke til med intervjuet!

Og jeg, jeg skal bli rik og berømt når jeg blir stor :-)
kult kult bilde :)

Marianne

09.sep.2010 kl.11:05

Alt er litt vanskelig og tøft i starten, må huske på at du nettopp er begynt ;o) Du kommer til å lære utrolig mye om hvordan du skal tenke i forhold til slike ting, hvordan stille gode spørsmål og sikkert mye mye mere som jeg ikke vet noe om ;o). Og plutselig en dag så løsner det og du blir kjempe fornøyd med det du har gjort. Dont give up girl!! Keep up the good work! :o)) Og husk, det er av motgang og feilene en selv gjør en lærer mest ;o)

Julie

10.sep.2010 kl.15:59

Jeg har ingen anelse om hva jeg vil bli, faktisk litt stressende, hehe:)

Skriv en ny kommentar

Christine ..Kommenterer alltid tilbake

16, Bergen

Hei jeg heter Christine og er 16 år, jeg går på Medier på Laksevåg VGS. Jeg er overgjennomsnittet interessert i fotball, og har mine hjerter i Liverpool FC og SkBrann<3 På fritiden ser jeg på fotball og henger med venner. Lurer du på noe så ta kontakt på : christinefo.blogg@ gmail.com NYTT DESIGN KOMMER!! leser denne bloggen NÅ

hits