Film

I'm so his team for sure!

Hei folkens :-)

Ble dessverre ikke noe henting av pc'n min i går så jeg tok bussen med min bror i halv syv tiden for å hente den. Er nettopp komt tilbake.

I dag har jeg sett den nye twilight filmen, Eclipse og for en film. Fikk vite i går at vi skulle på kino i dag så da var det bare til å forte seg med å lese ut boken, så langt kom jeg nok ikke og måtte nøye meg med litt over 200 leste sider og nei jeg leser ikke sakte!
Filmen var så utrolig gøy at det går ikke ann å beskrive det, personlig synes jeg den var litt annerledes enn boken ( hvertfall de 200 første sidene) ellers synes jeg den var sykg gøy. At Taylor Latner er halvnaken hele filmen gjør det bare enda bedre, så gå å se den nye twilight filmen folkens uansett om du ikke har sett noen av de andre. 


Tre av de jeg hadde med meg hadde enten bare sett eneren eller ingen av de, men de kom fort inn i handlingen så gå å se den!!

Og ja til overskriften, jeg er så Team Jacob !

Har du sett/har planer om å se Eclipse?
Team Jacob eller Team Edward?-C


The last song,, you have to see it !!

På fredag var jeg og et par venninner på kino og så The last song, jeg lurte litt på om det var vert pengene og det skal jeg love dere at det var. Filmen er en av de bedre jentefilmene jeg har sett. 
Ofte er de typiske jentefilmene ganske gøye men ikke så veldig brae viss du skjønner hva jeg mener. The last song levde helt klart opp til tittelen en bra jentefilm!

Skal prøve å fortelle litt om hva filmen handler om uten å røpe for masse av handlingen.

Den handler for det meste om Ronnie (Miley Cyrus) og broren som skal være hos faren sin i sommerferien. Så skjer jo det selv følgelig litt drama og kjærlighet.

 
Her er traileren

Jeg anbefaler absolutt alle jenter og gutter som liker jentefilmer/drama komedier å gå og se den filmen, den er sykt bra. Ikke dropp å se filmen pga det er Miley Cyrus i hovedrollen, hun er kjempe bra i filmen uansett om du liker henne eller ikke.

Ps. Advarer om at den siste halv timen kommer det helt sikkert tårer..Har du sett filmen? Viss du har , hva synes du?
Skal du se den?

Christine ..Kommenterer alltid tilbake

16, Bergen

Hei jeg heter Christine og er 16 år, jeg går på Medier på Laksevåg VGS. Jeg er overgjennomsnittet interessert i fotball, og har mine hjerter i Liverpool FC og SkBrann<3 På fritiden ser jeg på fotball og henger med venner. Lurer du på noe så ta kontakt på : christinefo.blogg@ gmail.com NYTT DESIGN KOMMER!! leser denne bloggen NÅ

hits