FOTBALL<3

VM 2010

Jeg har vært uten fotball nå i to dager siden VM nå er over for denne gang. VM ble ikke helt sånn som jeg hadde tenkt, og da tenker jeg serlig på lag som tidlig var favoritter og som skuffet. Jeg tenker også på dommertabber og andre tabber som også har preget dette mesterskapet.

Jeg sitter ikke bare igjen med negative minner, men også mange positive kamper som jeg vil huske. Den som jeg vil huske best er selvfølgelig finalen mellom Nederland og Spania. Jeg greier egentlig ikke å beskrive hvor glad jeg ble da Iniesta sendte Spania til VM gull. Jeg kjennte tårene presse på da han scorte og jeg så hvor glad Casillas ble.

Det er ganske stort når du som fotball elsker ser vokse menn gråte over fotball, da skjønner du at fotball er mer en liv og død, for noen!

Selv om jeg ikke er noen spanjol så betyr det utrolig masse for meg også at Spania tar VM gull for første gang. Det blir kanskje ikke det samme for en fra Norge men jeg er like stolt over de som enhver spanjol er.

Jeg innser jo nå at Spania er ''mitt'' lag og det har det vært nå i to år, ikke så lenge altså men lenge nok og jeg tror jeg vil få mange fine stunder sammen med det spanske landslaget benket forran tv'n.
De virker jo også som en kjempegjeng som finner på masse tull. Alle smiler jo hele tiden og tuller med hverandre som så her med Fabregas.Lurer på hva Arsenal fànsen sier til dette?

Alt i alt har VM egentlig vært kjempegøy for en som ser VM for ''første'' gang, eneste jeg har sett av VM før er faktisk finalen i 2006. Da satt jeg på en campingplass nedi Danmark og glodde på en bitteliten tv. Jeg likte ikke fotball på denne tiden og så bare på kampen fordi jeg hadde ikke noe bedre å gjøre.

Nå som VM er over får jeg egentlig bare begynne å telle ned til Premier League begynner igjen for sorry meg altså, men tippeligaen, nei uff for en dårlig fotball.

Men nå sier jeg takk for meg, for nå må jeg fikse litt med pakking og sånt for jeg drar jo til Italia om 2 dager.


Hva synes du om VM?
Hva vil du huske best?

-C

VMs beste og kjekkeste keeper?

Iker Casillas er helt klart en mann med bra utseende. Han er utrolig kjekk og i tillegg er han en kjempegod keeper.

Han er ikke mer en 29 år gammel og står til daglig i mål for Real Madrid. 
Han er ikke sånn som f.eks. Ronaldo med all hårgele og sånn dritt som han stapper på seg før han går utpå fotball banen. Han er litt mer ''normall''

Se så søt da :-D


Sjekk det blikket, nam

Handsome

I aksjon for Real Madrid

Med skjegg :-P fortsatt kjekk

Han har et godt grep :-P

EM 2008

Tenk å få det gliset mot deg da

Utrolig sjarmerende

Hadde du greid å score viss han sto i mål?


Sexy

Casillas er dessverre sammen med den søte spanske journalisten Sara Carbonero

Hva synes du om Casillas?
Er han VMs kjekkeste?-C

It's the biggest and the last day..

I dag er det VM finale folkens, og jeg som alle andre fotball elskere rundt om i Norge og resten av verden skal se finalen i dag mellom Kuyt,Robben og Sneijder sitt Nederland mot Xavi,Iniesta og David Villas kjære Spania.

Disse to kan avgjøre alt


Har fått et par spørsmål, om hvem jeg heier på. Før VM startet pekte jeg meg ut 5 lag som jeg skulle holde meg, de 5 lagene var England som skuffet, Argentina som lenge var god men røk ut mot Tyskland i den verste kampen Maradona har vært ute for, Danmark som ikke kom videre fra gruppespillet, også har vi Nederland og Spania da som nå er i en VM finale. 

Danmark fikk fort smake hvordan mesterskapet skulle bli, her aksjon mot nettopp NederlandCarragher gjorde et helt greit VM, England derimot skuffet.


Disse to fikk ikke masse å juble over etter å ha tapt 4-0 over Tyskland

Jeg har egentlig aldri tatt en besluttning på hvem jeg heier på fordi jeg alltid har trodd at Spania tar ''heile shiten'' , jeg har i tillegg hatt mitt hjertet i Spania siden EM 2008. Litt av grunnen til dette er jo pga i 2008 hadde Liverpool 4 spillere som var med i den spanske troppen, to spillere har forlatt oss og to år har gått siden den gang. nå er det bare Torres og Reina (verdens beste keeper som ikke får spille :-S) igjen. 

Skall Torres gjøre som i EM finalen 2008, tross for et skuffende VM uten mål.
Eller blir det lagkameraten fra LFC som skal få den æreSkal Spanias beste keeper få sjansen? Tror ikke det da men :-/

Eller blir det nok engang Casillas

Skal denne gjengen slå Nederland og løfte en VM pokal for første gang?

Så i VM finalen i dag heier jeg på Spania, heia Spania !


Hvem håper du vinner VM 2010?
Hva vil du huske best fra VM 2010?

Hva vil skje?

3Oh!3-Starstruck

Hei bloggen :-)

Om ikke alt for lenge er det semifinale i VM mellom Tyskland og Spania.
Jeg bådegruer og gleder meg, jeg håper virkelig det blir en reprise fra EM finalen 2008. 
Dessverre tar jeg nok feil, Tyskland har vert veldig sterke i dette mesterskapet og Spania som på forhånd hadde favorittstempelet har sviktet litt syns jeg, spesielt spillere som Torres har sviktet men han kom jo rett tilbake fra et skadeavbrekk så det er egentlig forståelig. 
Blekspruten i Tyskland spår Spania som vinner, mens den i Bergen spår  Tyskland. Noe som virker litt mer realistisk med tanke på hva lagene har prestert så langt, men for all del håper jeg Spania vinner, og at Tyskland blir slått nok en gang. Vi får se hva det blir.
 


Greier disse gutta det igjen?

Håper så inderlig at det blir Spania som møter Nederland i finalen, da har jeg to lag i finalen. Og da er det hele fire Liverpool spillere i finalen.Vil Nederland bli Verdens Mestere 2010?

For å finne det ut er det bare til å følge med på VM videre for det er nå det hele blir avgjort nesten.

Hvem håper du på av Tyskland og Spania?
Hvem vinner VM 2010?-CIt was amazing

For en kamp det var i går, og nei jeg snakker ikke om det utrolig triste tapet til Argentina. Jeg snakker selvfølgelig om Spania-Paraguay kampen. Tenkt at først så bomer/Casillas redder Paraguay sin straffe også blir David Villa felt rett etter så Xabi Alonso må ta straffe for Spania. Han setter den nydelig og hardt i mål men den måtte taes på nytt og da greide keeper å redde. 

Heldigvis scorer David Villa et utrolig nce mål, først i stolpe fra Iniesta også i stolpe stolpe inn fra Villa. Gu spillerene ble glad da, husker jeg så Reina storme bort for å klemme Villa.. Det var en av de gøyeste fotballkampene i VM hittil.I dag har klokken allerede passert to og jeg har ikke gjort så masse, men noe nyttig har da jeg gjort som blant annet å pakke litt til Italia.

Har jeg ikke kul koffert ;-D


Off her så kofferten full ut men bildet lyger litt :-P


Og ja jeg hang opp noen nye plakater xDSkal du til syden?
Har du noe musikk å anbefale?
-C


Bare gå å legg dere!!

Hei bloggen :-)

Vil bare begynne med at jeg er utrolig skuffet av Brann, absoloutt ingenting er bra med de, jo vent kom faktisk på en ting. De har Cato Hansen, det er det eneste positive med de. 
Ellers kan resten av Brann spillerne,ledelsen,trenerstaben og andre personer involvert gå å skamme seg.


Flott innsats i går Opdal, selvmål, fine greier -_-'

Brann supporterne er utrolig skuffet og misfornøyde med dere, skam dere. Dere skal liksom være Bergens stolthet, stolthet in my ass liksom..


Suck on that Brann 

Ok sorry, det var dagens raseriutbrudd. Måtte bare få det ut, ellers kan jeg fortelle at jeg har hatt matte eksamen i dag. Det gikk jo strålende og strake veien,,, down to hell... Uff hvordan skal jeg bli sports journalist når jeg ikke takler matte eksamen i 10.? Jaja får kanskje satse på en vaskejobb på en skole eller noe da, nei vent glemte at jeg suger i å vaske...


Men nå gidder jeg ikke mer, må lade opp bateriene til MGP semifinalen som er i dag, det er jo litt gøy da.. Hvertfall her er en sang av han ene som er med, btw han er sykt flink!Tom Dice, me and my guitar :-)Hva synes du om Branns innsats så langt i TL?
Hva synes du om sangen?
25.mai.2010 kl.18:20 i FOTBALL<3    1 kommentar Permalenke

Fortjent seier

Hei bloggen :-)

Noen av dere som så gårsdagens Champions League Finale?

Uansett det gjorde jeg, kan ikke si det var den mest spennende finalen jeg har sett og da tenket jeg selvfølgelig tilbake på finalen i 2005. INGEN kan slå den finalen, bare så det er sakt!

Men nå er det ikke finalen fra 2005 jeg skal skrive om, jeg skal jo fortelle om gårsdagens finale mellom Bayern Munchen og Inter.

Bayern hadde helt klart overtaket på spillet, det var de som hadde ballen mest og de som trillet ball mest. Men i fotball er det ikke sånn at det er det som teller. For det hjelper ikke å spille bra og holde på ballen viss du ikke greier å score mål.  Og i fotball  er det mål som gjelder viss du vil vinne fotball kamper.

Inters Milito ble kampens matchvinner med to nydelige mål. Du kunne se på han etter kampen at han var skikkelig stolt.

Egentlig synes jeg litt synd på Bayers Robben for han prøvde og prøvde men fikk det ikke til, synes Robben var Bayerns beste spiller, og Milito og Cæsar var Inters beste spillere.
Utrolig hvor god han keeperen er!

Da kampen var ferdig spurte mamma meg om vi kunne ta på noe annet, da svarte jeg med at det er jo nå det gøyeste er. Og hvorfor det er det gøyeste er enkelt og greit fordi da ser du hvor glad de faktisk blir da de løfter den fantastiske Champions League pokalen <3

Uansett gratulerer med seieren Internazionale.btw får ikke lastet opp bilder for blogg.no bestemte seg for å være fucket i dag -_-'Så du finalen?
Hva synes du om finalen?VM ...ikke lenge til

Hei bloggen :-)

Ikke lenge igjen til VM i Sør Afrika og fy så jeg gleder meg. Var sykt gøy å se på EM i 2008 så VM er noe jeg virkelig har gledet meg til.

Jeg har selvfølgelig noen favorittet, ikke overaskende er de Spania,England og Nederland også må jeg ikke glemme Daniel Aggers Danmark som jeg også håper på.

Ellers håper jeg andre lag kan overraske, det hadde jo vært sykt digg. Ser virkelig fram til mange fine mål, og masse bra fotball. 

Så fra 11.juni til 11.juli sitter jeg benket framfor tv'n for å se på VM.


 Håper Steven Gerrard my idol kan lede England til gull :-D


Skal du se på VM?
Hvem har du som favoritt?

Fotball søndag :-D<3

Hei bloggen :-)

Det har blitt litt lite blogging i det siste men jeg har ikke giddet også har jeg gjort andre ting enn å sitte inne på ræven og blogge.
Har heller ikke gjort på så veldig masse innteressant de dagene jeg ikke har blogget så da gjør det vell ingenting, eller?

Planen for i dag er ikke så veldig stor, men den er ikke ferdig før klokken 20.00 så det er jo litt da .
Skal snart bort til min kjære farmor som jeg er utrolig glad i.

Klokken 16.00 skal jeg sitte festet framfor tv'n for å se Liverpool spille mot Burnley på bortebane, etter den kampen er ferdig blir det rett å se Brann mot Strømsgodset. Misunner søsteren  min som har fått gratis billetter til kampen, jaja får gå en annen gang da.


Ett Liverpool uten Torres, hvordan skal det gå :-S

Sa jeg hadde fult program dere, men sånn er det når du er en 15 år gammel jente som elsker fotball av hele ditt hjertet.


True love will never die <3

Oj glemte å fortelle dere at jeg hang ut Brann flaget i sted, ikke at det var så veldig innteressant da men uansett.


Bildet tatt i går, her kan dere se hva jeg har gjort på i det siste :-D

Savnet meg, lol?
Skal du se fotball kamp i dag?

Christine ..Kommenterer alltid tilbake

16, Bergen

Hei jeg heter Christine og er 16 år, jeg går på Medier på Laksevåg VGS. Jeg er overgjennomsnittet interessert i fotball, og har mine hjerter i Liverpool FC og SkBrann<3 På fritiden ser jeg på fotball og henger med venner. Lurer du på noe så ta kontakt på : christinefo.blogg@ gmail.com NYTT DESIGN KOMMER!! leser denne bloggen NÅ

hits