Hud

Sliter du med kviser? Fortvil ikke, jeg har tips!

Hei :-)

Slitet du med det samme problemet som meg? Nemlig at du har kviser som ødelegger for det ellers så fine fjeset ditt.
Det har hvertfall jeg. Jeg har ikke like mange nå som før og det kan jeg takke tre ting for, men i hovedsak en ting og det er Clearasil.Har brukt den i snart 3 uker og har merket en utrolig forandring. Ikke bare har mange av kvisene forsvunne, men huden har blitt mye mykere også.

Før jeg begynnte å bruke Clearasil brukte jeg Garnier 3 i 1.


Denne her, den var ikke dårlig men merket ikke noen forandring egentlig utenom at fjeset ble ganske mykt. Men problemet, altså kvisene var der fortsatt.

Jeg har brukt ganske mange produkter før jeg begynte med Clearasil, og jeg har ikke vært like fornøyd som jeg er nå med Clearasil.

Huden min er ikke 100% fri for kviser enda , men skal fortsette å bruke den og forhåpentligvis vil alle kvisene forsvinne. Det er ikke så mange igjen men ett par stykker.


Hvordan bruke Clearasil:

Det er en hvit krem som du smører ut i ansiktet hvor du har kviser, kan selvfølgelig brukes i  hele fjeset, men jeg bruker den bare på steder hvor jeg er ekstra utsatt for å få kviser. Det vil si rundt munnen, nese og panne.

Når du har smørt den utover venter du et par minutter, jeg pleier å vente i 3-5 minutter før jeg skylder den av.

Etter at jeg er ferdig med å skylde den av bruker jeg en body lotion fra Nivea som jeg ikke husker navnet på.

Pris: 

Tror prisen varierer litt , men den koster ikke mere enn 70-80 kr.

Kan kjøpes:

Du får kjøpt den på diverse Vita butikker hvertfall, tror faktisk de selger de på noen vanlige butikker også.Har du brukt Clearasil før?
Kunne du tenke deg å 

Christine ..Kommenterer alltid tilbake

16, Bergen

Hei jeg heter Christine og er 16 år, jeg går på Medier på Laksevåg VGS. Jeg er overgjennomsnittet interessert i fotball, og har mine hjerter i Liverpool FC og SkBrann<3 På fritiden ser jeg på fotball og henger med venner. Lurer du på noe så ta kontakt på : christinefo.blogg@ gmail.com NYTT DESIGN KOMMER!! leser denne bloggen NÅ

hits