Liverpool FC<3

Felt like little kids again,,, and then he left


Hei bloggen :-)

I går hadde jeg det utrolig gøy med bestevennen min Rebekka. Hadde ikke sett henne på evigheter, så det var deilig å få snakket ut om masse forskjellig som blir for privat for bloggen.

Litt senere i går så begynnte det å regne, og ja for en bombe at det regnet i Bergen for der regner det aldri.
Men var litt gøy med regn, for vi hoppet rundt og koste oss i regnet.

For å illustrere hvor gøy meg og Rebekka hadde det i går (bildet hentet fra google).

I dag er planen og se Liverpool kamp om ca en time der West Bromwich venter på Anfield.
Lagoppstillingen er enda ikke klar men det går rykter om at danske Poulsen skal starte nå som Mascherano er vekke.


Christian Poulsen, vil han starte?

Herregud for en idiot, når du underskriver en kontrakt med arbeidsgiver er det ikke så masse og forlange at du skal følge den kontrakten så lenge den gjelder. Da er det helt idiotisk og barnslig og nekte å spille en kamp bare fordi du vil vekk fra klubben, nei jeg er glad vi er kvitt Mascherano. Greit at han var en av favorittene mine en periode, men han gjorde for masse dumt  og så god som folk skal ha det til er han faktisk ikke.
Ederson Javier Mascherano of Liverpool tackles Ederson of Lyon during the UEFA Champions League Group E match between Liverpool and Lyon at Anfield on October 20, 2009 in Liverpool, England.
Taklingene hans er det eneste jeg komme til å savne.Skal du se kamp i dag?

Nå begynner livet mitt igjen

Grunnen til overskriften er at Liverpool skal spille sin første Premier League kamp om ikke altfor mange minutter, kampen tar plass på Liverpools hjemmearena Anfield med ''The Gunners'' ,Arsenal på motsatt banehalvdel.
Det er lenge siden jeg sist så Liverpool i aksjon, eneste er Liverpool spillerne som spilte i VM ellers har jeg faktisk ikke sett en eneste Pre-Season kamp, men så har jeg jo vært på ferie da.
For å være helt ærlig så vet jeg ikke hvordan kampens uttfall blir, begge lag er jo sterke. Liverpool er kanskje sterkest med tanke på at noen av Arsenals spillere er skadet, eller usikkre.

I tidliggere kamper mellom disse lagene har begge lag vartet opp med målkalas, husker 4-4 kampen da Arsjavin scorte alle 4. En kamp jeg så gjerne vil glemme, men ikke greier.

Vi får uansett bare slå på tv'n klokken fem for å se hvem som greier å ta alle tre poengene, er vi helldige så vår mitt kjære Liverpool FC de.
Vil det bli slik jubel fra Mr Liverpool i dag?

Skal du se kampen?
Hvilket lag heier du på?

15.aug.2010 kl.15:46 i Liverpool FC<3    1 kommentar Permalenke

Hva er det de tror? LOL

Leste noe i sted som gjorde meg litt forbanna og til å le. Jeg greier egentlig ikke å fatte hvorfor det er blitt skrevet engang, eller jo på en måte så kan jeg jo se hvorfor.

Jeg leste et dumt rykte om at Pepe Reina liksom skule til Arsenal, hahaha, han trives så godt i Liverpool at det tror jeg nok ikke han vil. Han har fast plass på laget, og han har ingen konkurenter på benken.

Han skulle ha stått i mål for Spania også, men Casillas har den plassen. Men tilbake til det utrolig teite ryktet som ryktesprederen bare kan dra til der graset gror..

Kan skjønne hvorfor Arsenal vil ha Reina, han er jo en av verdens beste keepere, og i tillegg er han så stabil og kald i avgjørende situasjoner, og nå har jo ikke Arsenal en god keeper i  Almunia.Men nå vet jeg at Liverpool aldri ville gitt fra seg en så god keeper som Reina så jeg er ikke så beskymret :-)

Ellers så kan jeg fortelle at det bare er en uke igjen til Premier League braker løs igjen, og jeg både gruer og gleder meg. Gruer meg til at Liverpool skal tape for da blir jeg helt øddelagt, og gleder meg til seirene for da er jeg i himmelen.

Først må Arsenal beseires og jeg vil ikke tippe noe for jeg vil ikke håpe på seier også taper de for da blir jeg så utrolig trist, men vi får se hva neste helg bringer.

håper hvertfall at Man City ikke får en bra sesong, de er jo nesten værre enn Real Madrid. Jaja sånn er det når du har masse penger å gå amok med på overgangsmarkedet.

Krysser fingrene for at Liverpool snart får ny eier så er alt bra.Kanskje det blir han?

Joe Cole har blitt kjøpt dette overgangsviduet, håper han kan gjørde det bra for Liverpool trenger en opptur fra forrige sesong som nesten var tortur for meg.Joe Cole i verdens fineste drakt :-D


Hva tror du om kommende sesong i Premier League?
Gleder du deg til Premier League begynner igjen?

Håper du bringer GULL :-D!!!

Hei folkens :-)

Alle Liverpool supportere og dere andre som ikke er det har vell fått med dere hvem som er blitt Liverpool FCs nye manager og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Roy Hodgson er hjertelig velkommen, husker for et par måneder siden sikkert i april at jeg sa til pappa at nå ryker Benitez og da håper jeg Hodgson tar over for han liker jeg. 
Han er en kjempebra manager som virkelig vet hva han driver med, sier jo litt siden han har vært manager i over 30 år.
Han virker kjempe koselig også. I tillegg blir han glad når laget scorer, han begynner ikke bare å notere sånn som Benitez driver med, akkurat det var noe av det jeg misslikte med han, han burde blitt gladere når Liverpool scorte, men den tiden er jo forbi nå og forhåpentligvis har vi en ny og bedre tid i vente.Hvem ville vell ikke hatt han til bestefar :-P?


Snart skal jeg forhåpentligvis spise fisk som Jeanette fisket før i dag, vi var på Kolltveit kaien og fisket. Jeg fikk to fisker på men begge falt dessverre uti igjen, men tror jeg har fått litt farge på bena av å stå og fiske og da er det greit. 


Og siden jeg ikke har verdens peneste og kvisefire hud i dag kan dere heller nye ett bilde fra da jeg var mindre.


 Meg og tanten min i bryllupet til mamma og pappa for år og dag siden.. Jeg var vell 4-5 år :-PHva synes du om at Roy Hodgson ble ny manager i Liverpool FC?
Var jeg ikke søt når jeg var liten?
Hva har du gjort i dag da?-C

Han nærmer seg mer og mer

Hei bloggen :-)

Sorry for at det ikke ble noe blogging i går, men jeg hadde ''bedre'' ting å gjøre enn å sitte på dataen.
Blant annet tok jeg meg en tur på butikken og hoppet på trampolinen som vi tok opp på søndag.
Men det var ikke alt jeg gjorde i går for jeg så nemlig to fotball kamper, først var det Rosenborg mot Aalesund. Litt kjedelig kamp, eneste var at de norske dommerene var så utrolig flinke til å dømme riktig, not!
Så så jeg Liverpool kampen mot West Ham. 

De vant den kampen hele 3-0. Scoringer av Yossi Benayoun, David N'Gog og Kyrgiakos.


Kyrgiakos :-D

Elsker den grønne keeperdrakten til Reina, den er utrolig fin, har sykt lyst på en sånn. Men regner med jeg kanskje får til bursdagen min som begynner å nerme seg, så 05.juni forventer jeg en grønn keeperdrakt signert av Pepe Reina i posten fokens... Sjekk den fine keeper drakten da :-D♥

Haha jeg drømmer alt for masse, selvfølgelig vil jeg nok aldri få en orginal drakt som en proff fotballbiller har brukt.Så du noen av kampene i går?
Lyst å kjøpe fotball drakt til meg :-D♥?


Christine ''Bob is awsome'' Liverpool FC ♥

Jeg skjønner ikke hva han sier xD

Hei bloggen :-)

Glemte å fortelle dere at det var MOT-konsert i går, var sånn helt greit. Mange flinke som sang da.

Nå skal jeg egentlig rydde rommet men bloggingen kommer før rydding. Skal snart til mamma så da må jeg pakke og rydde rommet, men det tar meg max 15  minutt og jeg skal ikke til hun før rundt halv fem/fem  så da går det greit.

I dag på skolen var det faktisk litt gøy i FSSF(engelsk fordypning) , grunnen var fordi vi fikk lov til å høre intervju av folk som snakket engelsk. Jeg hørte jo selvfølgelog på scousere, det vil si personer som Steven Gerrard, Jamie Carragher og Coleen Rooney. Ellers hørte jeg på David Beckham som har en utrolig fin aksent, og så hørte jeg litt på Robert Pattison.
Jeg er ganske fasinert av engelsk, jeg elsker rett og slett det. Jeg ¨må bare finne meg en engelsk fyr altså, de snakker så utrolig fint, men scousere er litt vanskelig å skjønne. Spesielt Jamie Carragher.

Under er en video fra youtube hvor han blir intervjuet, og viss det er til hjelp er det han sier blitt tekstet
Liker du engelsk?
Skjønte du noe av hva han sa ?Justice for the 96, You'll never walk alone <3 15.april 1989

 

Har nettopp sett minnestunden direkte på liverpoolfc.tv , kjempefin minnestund og skal love dere at tårene kom et par ganger. Spesielt når moren til han ene av de avdøde holdt talen sin. Hun er en utrolig sterk dame, og med så masse mot og kjærlighet for sin avdøde sønn. Helt siden den forferdelige ulykken for 21 år siden så har hun kjempet for rettferdighet for sønnen sin og for alle de andre som døde i Hillsborough.

 

I dag er en litt trist dag, jeg kjenner det selv på kroppen. Da jeg hørte The Kop synge You'll never walk alone og justice for the 96 ble jeg så utrolig stolt over de, og det er grunnen til at jeg er Liverpool supporter og ikke en annen supporter, for Liverpool supporterene står så utrolig sterkt sammen når det gjelder sånne ting. De bryr seg om hverandre og de kjemper for rettferdigheten for de 96. Men som Steven Gerrard hadde sakt i et intervju, vi må ikke huske de som et tall (96) , men som de personene de var.

 

Gerrard mast jo selv fetteren sin i ulykken, han var den yngste av de som døde. Han ble bare 10 år. 

Ellers vil jeg bare si at jeg støtter de fulstendig av hele mitt hjerte. Og jeg skal få med meg en minnestund for Hillsborough i framtiden. Det har jeg hvertfall veldig lyst til.  

Under er navnet på alle de som døde 15.april 1989. Vi må aldri glemme dem. 

JUSTICE FOR THE 96, YOU'LL NEVER WALK ALONE

 

 

John Alfred Anderson (62)

 

 

Colin Mark Ashcroft (19)

 

 

James Gary Aspinall (18)

 

 

Kester Roger Marcus Ball (16)

 

 

Gerard Bernard Patrick Baron (67)

 

 

Simon Bell (17)

 

 

Barry Sidney Bennett (26)

 

 

David John Benson (22)

 

 

David William Birtle (22)

 

 

Tony Bland (22)

 

 

Paul David Brady (21)

 

 

Andrew Mark Brookes (26)

 

 

Carl Brown (18)

 

 

David Steven Brown (25)

 

 

Henry Thomas Burke (47)

 

 

Peter Andrew Burkett (24)

 

 

Paul William Carlile (19)

 

 

Raymond Thomas Chapman (50)

 

 

Gary Christopher Church (19)

 

 

Joseph Clark (29)

 

 

Paul Clark (18)

 

 

Gary Collins (22)

 

 

Stephen Paul Copoc (20)

 

 

Tracey Elizabeth Cox (23)

 

 

James Philip Delaney (19)

 

 

Christopher Barry Devonside (18)

 

 

Christopher Edwards (29)

 

 

Vincent Michael Fitzsimmons (34)

 

 

Thomas Steven Fox (21)

 

 

Jon-Paul Gilhooley (10)

 

 

Barry Glover (27)

 

 

Ian Thomas Glover (20)

 

 

Derrick George Godwin (24)

 

 

Roy Harry Hamilton (34)

 

 

Philip Hammond (14)

 

 

Eric Hankin (33)

 

 

Gary Harrison (27)

 

 

Stephen Francis Harrison (31)

 

 

Peter Andrew Harrison (15)

 

 

David Hawley (39)

 

 

James Robert Hennessy (29)

 

 

Paul Anthony Hewitson (26)

 

 

Carl Darren Hewitt (17)

 

 

Nicholas Michael Hewitt (16)

 

 

Sarah Louise Hicks (19)

 

 

Victoria Jane Hicks (15)

 

 

Gordon Rodney Horn (20)

 

 

Arthur Horrocks (41)

 

 

Thomas Howard (39)

 

 

Thomas Anthony Howard (14)

 

 

Eric George Hughes (42)

 

 

Alan Johnston (29)

 

 

Christine Anne Jones (27)

 

 

Gary Philip Jones (18)

 

 

Richard Jones (25)

 

 

Nicholas Peter Joynes (27)

 

 

Anthony Peter Kelly (29)

 

 

Michael David Kelly (38)

 

 

Carl David Lewis (18)

 

 

David William Mather (19)

 

 

Brian Christopher Mathews (38)

 

 

Francis Joseph McAllister (27)

 

 

John McBrien (18)

 

 

Marion Hazel McCabe (21)

 

 

Joseph Daniel McCarthy (21)

 

 

Peter McDonnell (21)

 

 

Alan McGlone (28)

 

 

Keith McGrath (17)

 

 

Paul Brian Murray (14)

 

 

Lee Nicol (14)

 

 

Stephen Francis O'Neill (17)

 

 

Jonathon Owens (18)

 

 

William Roy Pemberton (23)

 

 

Carl William Rimmer (21)

 

 

David George Rimmer (38)

 

 

Graham John Roberts (24)

 

 

Steven Joseph Robinson (17)

 

 

Henry Charles Rogers (17)

 

 

Colin Andrew Hugh William Sefton (23)

 

 

Inger Shah (38)

 

 

Paula Ann Smith (26)

 

 

Adam Edward Spearritt (14)

 

 

Philip John Steele (15)

 

 

David Leonard Thomas (23)

 

 

Patrik John Thompson (35)

 

 

Peter Reuben Thompson (30)

 

 

Stuart Paul William Thompson (17)

 

 

Peter Francis Tootle (21)

 

 

Christopher James Traynor (26)

 

 

Martin Kevin Traynor (16)

 

 

Kevin Tyrrell (15)

 

 

Colin Wafer (19)

 

 

Ian David Whelan (19)

 

 

Martin Kenneth Wild (29)

 

 

Kevin Daniel Williams (15)

 

 

Graham John Wright (17)You'll Never Walk Alone
Har du noen tanker om Hillsborough?


Christine ..Kommenterer alltid tilbake

16, Bergen

Hei jeg heter Christine og er 16 år, jeg går på Medier på Laksevåg VGS. Jeg er overgjennomsnittet interessert i fotball, og har mine hjerter i Liverpool FC og SkBrann<3 På fritiden ser jeg på fotball og henger med venner. Lurer du på noe så ta kontakt på : christinefo.blogg@ gmail.com NYTT DESIGN KOMMER!! leser denne bloggen NÅ

hits